Producten voor vertrouwde pyschics (4)

Astaxanthine

Astaxanthine

U kunt de specificaties op onze website vinden. Voor vragen en vervolgvragen kunt u ons gerust een bericht sturen.
Antioxidatie

Antioxidatie

RoxFox® Productbescherming met rozemarijn Vleeswaren, saladedressings, delicatessen of gemaksvoeding - wat het ook is, consumenten waarderen vers, visueel perfect voedsel. Optimaliseer uw productkwaliteit en versheid met RoxFox®-producten. Tegelijkertijd waarborgt u uw kleurstabiliteit en kiest u voor maximale productbescherming. RoxFox® is beschikbaar in wateroplosbare of olieoplosbare varianten, en ook in de E-nummervrije variant "N". N voor natuurlijk RoxFox®-producten W-N en O-N hebben elk een harmonisch smaakprofiel, terwijl ze ook antioxidantpotentieel bieden. Behalve de vermelding van specerij of specerijextract is er geen verdere verklaring nodig bij het gebruik van RoxFox® W-N en RoxFox® O-N. Hierdoor is er geen noodzaak om een E-nummer te vermelden onder de Duitse Warenwetgeving (ZZulV). RoxFox® voordelen: Optimalisatie van productkwaliteit Optimale kleurstabilisatie Optimale verdeling van werkzame stoffen Gebruik in pekeltoepassingen Gebruik in producten met een hoog olie- en vetgehalte Voorkomt vetauto-oxidatie
Ontvet Lecithine van Soja LECIFINE 100

Ontvet Lecithine van Soja LECIFINE 100

Ontvet Soja-Lecithine LECIFINE 100 is een ontvet soja-lecithine, vervaardigd uit genetisch gemodificeerde vrije sojabonen (NON-GMO). LECIFINE 100 wordt gebruikt voor fijne bakkerijproducten, koekjes, wafels, instantproducten, cacaopoeder en kant-en-klare meel voor gistdeeg. LECIFINE 100 verbetert de vetverdeling en zorgt voor een gelijkmatige bruining. Bovendien zorgt het voor een fijnere kruimel, verlengt het de versheid en vergroot het het volume van de bakkerijproducten. LECIFINE 100 heeft een hoog gehalte aan fosfolipiden en is een natuurlijke emulgator die het deeg gemakkelijker verwerkbaar en zachter maakt.
Antioxidatie

Antioxidatie

RoxFox® Productbescherming met rozemarijn Vleeswaren, saladedressings, delicatessen of kant-en-klaar maaltijden - wat het ook is, consumenten waarderen vers, visueel perfect voedsel. Optimaliseer uw productkwaliteit en versheid met RoxFox®-producten. Tegelijkertijd waarborgt u uw kleurstabiliteit en kiest u voor maximale productbescherming. RoxFox® is beschikbaar in wateroplosbare of olieoplosbare varianten, en ook in de E-nummervrije variant "N". N voor natuurlijk RoxFox®-producten W-N en O-N hebben elk een harmonisch smaakprofiel, terwijl ze ook antioxidantpotentieel bieden. Behalve de vermelding van specerij of specerijextract is er geen verdere verklaring nodig bij het gebruik van RoxFox® W-N en RoxFox® O-N. Hierdoor is het niet nodig om een E-nummer te vermelden volgens de Duitse Warenwetgeving voor Additieven (ZZulV). RoxFox® voordelen: Optimalisatie van productkwaliteit Optimale kleurstabilisatie Optimale verdeling van werkzame stoffen Gebruik in pekeltoepassingen Gebruik in producten met veel olie en vet Voorkomt vetauto-oxidatie